compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 25

Deze week in première: speelweek 25

20-6-2012 Het is woensdag en dat betekent dat er weer nieuwe premieres in aantocht zijn. Deze week zijn het er week zeven.

Delen op facebook

De film van de week is Rock of Ages: Deze film is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Broadway musical. De film bevat muziek van Bon Jovi, Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison en Twisted Sister.

Dan de animatiefilm Het Monster Van Parijs 3D (NL). Een vlo wordt door een verkeerd afgelopen experiment getransformeerd tot een enorm monster. Een zangeres vermomt hem om zijn muzikale vaardigheden aan de mensen van Parijs te laten zien. Met stemmen van onder andere Birgit Schuurman, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Een bijzondere film is het Nederlandse De Van Waveren tapes. Filmmaker Wim van der Aar vindt in 1996 een tas met geluidsbanden van ene Guido van Waveren. Zijn familie is jarenlang zeer invloedrijk geweest. Van der Aar besluit start een zoektocht naar het levensverhaal van Guido van Waveren.

In de serie 'Nieuwe-film-bewerkingen-van-TV-series-uit-de-jaren-tachtig' vinden we 21 Jump Street. Schmidt en Jenko zijn twee politieagenten die elkaar nog kennen van de middelbare school. Als ze een blunder begaan worden ze overgeplaatst en moeten infiltreren in een middelbare school. Met Jonah Hill en Channing Tatum.

Somewhere Tonight is een Amerikaanse remake van 06 van Theo van Gogh. Twee eenzame New Yorkers proberen contact met elkaar te leggen via een sekslijn. De fietskoerier Wooly wil graag een spannend gesprek terwijl Patti alleen maar contact met de buitenwereld wil.

Uit China komt 11 Flowers: De 11-jarige Wang groeit op tijdens de Culturele Revolutie. Voor gym heeft Wang een duur wit overhemd dat zijn moeder hem met tegenzin geeft. Maar dan wordt het overhemd afgepakt door een op de vlucht geslagen moordenaar.

Als laatste hebben we The Raven naar het beroemde gedicht van Edgar Allen Poe. Edgar Allen gaat op jacht naar een seriemoordenaar die de verhalen van Poe gebruikt voor een reeks beestachtige moorden. Van de regisseur van V for Vendetta.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.