compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 31

Deze week in première: speelweek 31

1-8-2012 We zitten inmiddels in augustus en de zomer is volle gang. Iedere week blijven er films uitkomen en iedere week zal BiosAgenda.nl ze op een rijtje zetten! Deze week zijn het er vijf.

Delen op facebook

De film van de week is Abraham Lincoln: Vampire Hunter. De president van de Verenigde Staten, Abraham Lincoln, komt erachter dat vampiers van plan zijn om het land over te nemen. Hij doet alles om de vampiers te stoppen. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Seth Grahame-Smith.

Cloclo is een biopic over de Franse variete artiest Claude François. De film vertelt over de sleutelmomenten in zijn leven. Daarnaast wordt er ingegaan op de relaties met zijn omgeving. De hoofdrol is van Jérémie Renier.

In Lockout zit een man onschuldig in de gevangenis op verdenking van spionage. Hij krijgt zijn vrijheid terug als hij de dochter van de president redt uit een buitenaardse gevangenis die is overgenomen door de gevangenen. Met Guy Pearce.

THOR: De legende van Walhalla 3D (NL) is een animatie over de jonge Thor. Hij is een jonge smid die droomt van heldendaden. Hij is volgens de legende de zoon van Odin. Hel, de koningin van de onderwereld, vormt een plan dat een bedreiging vormt voor de wereld.

In You Instead ontmoeten twee muzikanten elkaar backstage tijdens een festival. Het botert absoluut niet tussen de twee en ze krijgen al snel ruzie. Dan ketent een festivalganger de twee aan elkaar vast en gaat er vandoor. Opgenomen tijdens T in the Park in Schotland.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.