compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 34

Deze week in première: speelweek 34

22-8-2012 Het is woensdag en dan weet je wat er gaat gebeuren: het wekelijkse première overzicht! Vanaf morgen zijn er vijf nieuwe films in de bioscoop te zien.

Delen op facebook
Trailer van To Rome With Love (c) Paradiso

De film van de week is To Rome with Love: Woody Allen heeft zijn pijlen gericht op een nieuwe Europese stad: Rome. De ensenble film volgt een groot aantal personages in hun romantische en komische belevenissen. Met onder andere Ellen Page en Woody Allen zelf.

Voor de betere actie moet je bij Hit and Run zijn: Charlie Bronson leeft teruggetrokken in getuigenbescherming. Als zijn vriendin een baan in Los Angeles aangeboden krijgt verlaat hij zijn veilige leven. Al gauw zitten de politie en zijn oude criminele partner achter hem aan. Zowel de hoofdrol als de regie is van Dax Shepard.

Dan The Watch: Vier mannen vormen samen een buurtpreventie. Ze gebruiken dit echter vooral om van huis weg te zijn. Als ze echter achter een samenzwering van aliens komen moeten ze de aarde beschermen. Met onder andere Ben Stiller en Jonah Hill.

Serieuzer is Rebelle: Ergens in Afrika vertelt de 14-jarige Komona haar levensverhaal en dat van het kind dat in haar groeit. Ze wil trouwen met de 15-jarige soldaat Magician en samen besluiten ze hun rebellenleger te ontvluchten.

A Royal Affair gaat over het Deense koningshuis: Christian VII is de mentaal zieke koning van Denemarken en getrouwd met zijn vijftienjarige nicht Caroline Mathilde. De lijfarts van de koning, Johann Friedrich Struensee, weet steeds meer macht naar zich toe te trekken en brengt zo de Verlichting naar Denemarken. Dan beginnen de lijfarts en de koningin een hartstochtelijke affaire. Leuk detail: The Dictator (1935) gaat grofweg over dezelfde gebeurtenissen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.