compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 20-2 t/m 26-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Deze week in première: speelweek 35

Deze week in première: speelweek 35

29-8-2012 : Morgen is het weer donderdag en dat betekent dat er weer nieuwe films uitkomen in de bioscoop. BiosAgenda.nl zet ze alle zeven voor je op een rij.

Delen op facebook
De trailer van God Bless America

De film van de week is God Bless America. Frank heeft het helemaal gehad met het leven en staat op het punt er een eind aan te maken. Hij bedenkt zich echter en maakt het zijn missie om de meest domme, intolerante en onaangename mensen neer te schieten. Je kan nog steeds kaarten winnen met onze prijsvraag.

Take This Waltz is een drama over de 28-jarige Margot (Michelle Williams). Ze is gelukkig getrouwd met kookboekenschrijver Lou, gespeeld door een ingetogen Seth Rogen. Dan krijgen ze een nieuwe buurman en Margot begint een affaire met hem. Ze moet kiezen tussen de twee mannen terwijl ze zichzelf beter leert kennen.

Uit Nederland komt de documentaire V.I.S.S.E.N. Twee miljoen mensen in Nederland gaan wel eens vissen. Deze documentaire volgt deze mensen in al hun gedaantes. Van de makers van het prijswinnende Hollands Licht.

Iets heel anders is Ill Manors. In een wijk in Londen worden acht personages gevolgd die ieder hun eigen manier hebben van overleven. We zien hen hoe ze vechten voor respect en omgaan met geweld. Van regisseur/rapper Ben Drew, ook bekend als Plan B.

Sigourney Weaver speelt de hoofdrol in Red Lights. Ze ontmaskert dagelijks mediums, helderzienden en paragnosten samen met haar assistent Tom. De enige die ze nooit hebben kunnen ontmaskeren is de blinde Simon Silver (Robert de Niro) die zijn comeback maakt als helderziende.

Postcards From The Zoo was al eerder te zien tijdens World Cinema Amsterdam en gaat nu landelijk in première. Lana werd op 3-jarige leeftijd achtergelaten in een dierentuin. Daar werd ze opgevoed door een giraffeverzorger. Op een dag vindt Lana liefde en verlaat de dierentuin. Van de maker van Blind Pig Who Wants to Fly.

Trishna is gebaseerd op het boek Tess of the d’Urbervilles van Thomas Hardy. Regisseur Michael Winterbottom verplaatste her verhaal naar India. Trishna, gespeeld door Freida Pinto ontmoet de Britse Jay die in het hotel van zijn oom gaat werken in Rajashtan. Na een ongeluk gaat Trishna voor Jay werken en ze worden verliefd. De druk van de veranderende maatschappij maakt hun liefde echter niet gemakkelijk.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.