compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > DiCaprio en Maguire willen verbod op oude film

DiCaprio en Maguire willen verbod op oude film

31-8-2004 NEW YORK - De Hollywood-acteurs Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire proberen te voorkomen dat een film die ze in 1995 maakten in de bioscoop verschijnt. Beide mannen hebben daartoe stappen ondernomen tegen John Schindler, de regisseur en producent van de film.

Delen op facebook

Schindler wil de film Don's Plum uitbrengen in de Verenigde Staten. De acteurs stellen dat ze de film destijds hebben gemaakt als lolletje met een stel vrienden en om Schindler een plezier te doen. Volgens hen was afgesproken Don's Plum alleen in Europa te vertonen. In Duitsland draaide de film op de Berlinale 2001 en begin dit jaar kort in de bioscopen. De film was in juni 2003 ook kort te zien in de Nederlandse bioscopen. De regisseur zou nu echter willen profiteren van het feit dat beide acteurs grote namen in de showbusiness zijn geworden.

Op filmsites op internet prijzen fans overigens de acteerprestaties van DiCaprio en Maguire in Don's Plum. De zwart-wit film gaat over een stel jongens die in een café over seks praten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.