compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 3-12 t/m 9-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Disney+ nu ook met een groep kijken

Disney+ nu ook met een groep kijken

Disney+ introduceert vanaf vandaag GroupWatch, waarmee een abonnee samen met zijn tot zeven vrienden tegelijk vanaf verschillende locaties en apparaten naar een filmpje kunnen kijken uit de collectie van Disney+.

Stapsgewijze toevoeging vrienden en kiezen film of serie bij GroupWatch )c) 2020 Disney+

Stapsgewijze toevoeging vrienden en kiezen film of serie bij GroupWatch )c) 2020 Disney+

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Via GroupWatch kunnen tot zeven mensen tegelijk via webbrowsers, mobiele apparaten, connected TV-apparaten en Smart TV’s samen content bekijken en hierbij realtime reacties met elkaar delen. “Verhalen komen tot leven wanneer je ze kan delen met anderen en er samen van kan genieten, en in de huidige tijd waar velen nog steeds gescheiden zijn van vrienden en familie, biedt GroupWatch een manier om op een veilige, virtuele manier te verbinden door samen met jouw favoriete personen naar jullie favoriete Disney+ verhalen te kijken in het comfort van jouw eigen woonkamer” aldus Jerrell B Jimerson, SVP Product Management voor Disney+.

Abonnees kunnen gebruik maken van de ervaring door te klikken op het GroupWatch icoon op de Details-pagina van series of films van het uitgebreide aanbod op Disney+. Vervolgens krijgen zij een link waarmee tot zes andere mensen uitgenodigd kunnen worden om samen te kijken (een Disney+ abonnement is voor iedereen vereist). De uitnodigingen dienen verstuurd te worden vanuit een mobiel apparaat of een webbrowser, maar de serie of film kan ook bekeken worden vanaf een connected TV-apparaat of Smart TV.

Tijdens het kijken, kunnen de kijkers via de Disney+ app realtime reageren met zes verschillende emoji’s: “like”, “grappig”, “verdrietig”, “boos”, “bang” en “verbaasd”.

Na het lanceren van een testversie in Canada op 10 september, vervolgens in Australië en Nieuw-Zeeland op 18 augustus en in de Verenigde Staten op 29 september is de functie nu ook live in Nederland.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.