compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Drie Musketiers wordt opnieuw verfilmd

Drie Musketiers wordt opnieuw verfilmd

Millennium Films brengt verhaal Alexandre Dumas weer tot leven

12-6-2008 Het relatief onbekende en onafhankelijke Millennium Films bracht eerder dit jaar de Rambo serie weer tot leven. De filmmaatschappij richt zich op bekende oude titels om zo op effectieve wijze een publiek voor zich te winnen.

Delen op facebook

Millennium verkreeg al eerder de rechten van (cult)klassiekers als Conan the Barbarian, Red Sonja en Buck Rogers. De filmstudio richt zich op oude successen om enige bekendheid te vergaren. Volgens producent Joe Gatta is de studio met een bewezen titel als 'De Drie Musketiers' minder afhankelijk van grote filmsterren en zijn de opbrengsten uit de box office betrouwbaarder dan met onbekende titels.

De nieuwe film over de drie Franse zwaardvechters uit de 17de eeuw vertelt het verhaal over de samenkomst van Athos, Porthos en Aramis. De komst van het vierde lid d'Artagnan zal aan het eind van de film plaatsvinden of mogelijk in een vervolgfilm.

Twee jaar geleden verscheen voor het laatst een versie van de drie musketiers met de Deens-Letse animatiefilm De Tre musketerer. De laatste speelfilm verscheen in 1993, toen Charlie Sheen en Kiefer Sutherland de degens oppakten in The Three Musketeers. In 1998 speelden Jeremy Irons en John Malkovich oudere versies van de personages in "The Man in the Iron Mask".


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.