compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Dubbele zondag Shortezt Hour

Dubbele zondag Shortezt Hour

Laatste uitzending online korte film en Q&A

Vandaag is de laatste dag van de dagelijkse uitzendingen van Shortcutz Amsterdam THE SHORTEZT HOUR om 20:20 worden de korte films SEE ME en A BORING DAY IN HELL vertoond en daarna volgt er een Q&A met de makers.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Elke dag is de livestream 24 uur beschikbaar tot 20:20. Vanaf 20:20 uur kan je mee kijken naar een coole korte film uit de officiële selectie van 2020 en het team te ontmoeten. Het programma is in het Engels en wordt doorgaans gehost door Alexa Rodrigues van Shortcutz Amsterdam.29 November 2020


SEE ME

ZIE MIJ
Patty Stenger & Yvonne Kroese | Animatie | 08'22 ''

Als niemand je ziet, lijk je te verdwijnen. Alleen als je valt, lijkt het alsof je erbij hoort, maar voor even.

Q&A met Patty Stenger & Yvonne Kroese (regisseurs), Chris Stenger (producer)

A BORING DAY IN HELL

EEN SAAIE DAG IN DE HEL
Ayla Spaans | Experimenteel | 05'00 ''

Dubbele zondag Shortezt Hour

Dubbele zondag Shortezt Hour‘A Boring Day in Hell’ is een experimenteel liefdesverhaal over eigenliefde. Het gaat over een vrouw die zich afvraagt wat ze droeg op de dag dat ze haar man vermoordde. Terwijl ze haar herinnering doorneemt, realiseert ze zich dat de enige vervulde liefde zelfliefde is.

Q&A met Ayla Spaans (regisseur), Denise Bassahan (hoofdrolspeelster), Jason Malan (componist en sound designer).De dagelijkse programma's zijn bijna heel november te zien en zijn een goede kans om deze korte films te kijken die ni vanwege de COVID-19-maatregelen niet vertoond kunnen worden op festivals en kans lopen anders niet gezien te worden en maken ook geen kans op een filmprijs. Deze films dingen wel mee voor de jaarlijkse Shortcutz Amsterdam Awards.


Links:
  1. Facebook Shortezt Hour
  2. Website Shortest Hour
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.