compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 30-3 t/m 5-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Dylan Haegens spreekt stem in nieuwe Asterix-film

Dylan Haegens spreekt stem in nieuwe Asterix-film

Dylan Haegens, videomaker, filmmaker en acteur op YouTube, spreekt de stem in van Teleferix in de nieuwe familiefilm Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (NL). De film draait vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen.

Dylan Haegens spreekt stem in nieuwe Asterix-film

Dylan Haegens spreekt stem in nieuwe Asterix-film

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van het dorp veilig te stellen en zijn kennis over “het geheim van de toverdrank” over te dragen. Hij ontmoet Teleferix, een getalenteerde maar ietwat onnozele jonge tovenaar waaraan hij het geheim wel durft toe te vertrouwen. Dit is de tweede keer dat de bekende Limburgse YouTuber een stem inspreekt, maar niet eerder heeft hij zo’n grote rol gehad.

Dylan over zijn rol in de nieuwe grappige animatiefilm: “Ik heb het altijd geweldig gevonden om Asterix en Obelix te kijken dus dat ik nu zelf mag meedoen is een droom die uitkomt. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van mijn kijkers, hoe zij het vinden dat ik in deze film mee doe.”

Stemrollen

Naast Dylan Haegens spreken zijn teamgenoten Marit Brugman en Rick Vermeulen een stem in. De rollen van Asterix en Obelix zullen worden vertolkt door stemacteurs Bas Keijzer en Huub Dikstaal.

Synopsis

Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij “het geheim van de toverdrank” kan toevertrouwen. Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.