compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Een kijkje in de onderwereld van het voetbal
Eye witness report

Een kijkje in de onderwereld van het voetbal

Biosagenda interviewde de cast van de nieuwe film van Victor Ponten 'Catacombe' vlak voordat de opnamens begonnen. Met onder anderen Willem de Bruin, bekend van de Opposites. Lilliane de Vries, bekend van Bon Bini Holland en Glenn Helder bekend als voetballer bij Sparta Rotterdam en Vitesse.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de nieuwe film Catacombe slijt talent Jermaine Slagter zijn laatste dagen bij voetbalclub FC Barkas, wanneer hij benaderd wordt met een dubieus voorstel moet hij alles op alles zetten om niet alles kwijt te raken.

Rapper Willem de Bruin kruipt in de rol van Jermaine Slagter, een voetballer in de nadagen van zijn carrière die ten prooi valt aan de onderwereld.

Als lid van de technische staf zien we ook Glenn Helder, die voor deze film in werkelijkheid ook de trainer is van De Bruin.

Andere rollen zijn er voor Liliana de Vries (Bon Bini Holland en Mannenharten) en de Belgische acteur Kevin Janssens (D'Ardennen en Home).


De fictieve club in de film FC Barkas is vernoemd naar de beroemde veldheer Hannibal Barkas uit Carthago, die met olifanten de Pyreneeën overtrok om Rome binnen te vallen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.