compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Eerste filmtitels IFFFR bekend

Eerste filmtitels IFFFR bekend

26-10-2017 De eerste vijftien films van International Film Festival Rotterdam (IFFR) 2018 zijn bekend. Op de 47ste editie zijn onder meer Sean Baker's The Florida Project en Guillermo del Toro’s The Shape of Water te zien. Het filmfestival vindt plaats van 24 januari tot 4 februari 2018 in Rotterdam.

Eerste filmtitels IFFFR bekend

Eerste filmtitels IFFFR bekend

De filmselectie bevat verder werk van onder andere Wang Bing, Constantin Popescu en Alexei Fedorchenko.

IFFR viert filmkunst met honderden films uit alle hoeken van de wereld. Ook dit jaar is het programma verdeeld in vier secties, elk met zijn eigen onderscheidende karakter: Bright Future (met daarin ook de Hivos Tiger Competition en de Tiger Competition for Short Films), Voices, Deep Focus en Perspectives. Ook de korte film is in al deze programmasecties sterk vertegenwoordigd.

Tussen de eerste filmtitels die het festival bekend maakt, bevinden zich de internationale premières van La fleurière van de Belgische filmmaker Ruben Desière, en The Bottomless Bag van Rustam Khamdamov uit Rusland. Andere hoogtepunten zijn Wang Bings met een Gouden Luipaard bekroonde film Mrs. Fang, Les garçons sauvages van de Franse filmmaker Bertrand Mandico, Zhang Miaoyans Silent Mist, en de wereldpremière van het korte filmproject with history in a room filled with people with funny names 4 van Korakrit Arunanondchai.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.