compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Eerste trailer In the Heights online

Eerste trailer In the Heights online

De film naar de Broadway-musical waar Lin-Manuel Miranda naam maakte voor 'Hamilton' "In the Heigts", is verfilmd door succes-regisseur en dansgek Jon M. Chu — bekend van Crazy Rich Asians (2018) en Step Up 3D (2010) — en net is de eerste trailer gelanceerd.

© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In the Heights vermengt de energieke muziek en songteksten van Lin-Manuel Miranda met het unieke talent van regisseur Jon M. Chu om een verhaal te vertellen. Samen geven zij gestalte aan een ​​wereld die heel erg zichzelf is, maar waar iedereen zich in kan herkennen.

In In the Heights zien we Anthony Ramos (A Star Is Born, Broadway-musical Hamilton), Corey Hawkins (Straight Outta Compton, BlacKkKlansman), singer-songwriter Leslie Grace, Melissa Barrera (tv-serie "Vida"), Olga Merediz (Broadway-musical In the Heights), Daphne Rubin-Vega (Broadway-musical Rent), Gregory Diaz IV (Broadway-musical "Matilda the Musical"), Stephanie Beatriz (tv-serie "Brooklyn Nine-Nine"), Dascha Polanco (tv-serie "Orange is the New Black") en Jimmy Smits (de Star Wars-films).

De film, die gebaseerd is op de gelijknamige musical, wordt geregisseerd door Chu naar een scenario van Quiara Alegría Hudes. De muziek en songteksten zijn van Lin-Manuel Miranda, het verhaal van Quiara Alegría Hudes en ook het concept is van Miranda. In the Heights wordt geproduceerd door Miranda en Hudes, samen met Scott Sanders, Anthony Bregman en Mara Jacobs. David Nicksay en Kevin McCormick zijn de uitvoerende producenten.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.