compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Eli Roth wil Grindhouse-trailer verfilmen

Eli Roth wil Grindhouse-trailer verfilmen

Thanksgiving wordt geen standaardfilm

Eli Roth had een klein aandeel in het Grindhouse-project van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. Hij regisseerde de neptrailer "Thanksgiving". Hij denkt er nu over om er een echte film van te maken.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Roth, regisseur van Hostel en het binnenkort uitkomende Hostel: Part II, is momenteel met een vriend bezig met het schrijven van het script voor "Thanksgiving". Zijn plannen voor de film zijn nog vaag, maar wat al wel vast staat is dat het geen doorsnee film gaat worden.

Het plan is om een half miljoen dollar te verzamelen, zes dagen op te nemen zonder te oefenen. Roth wil een set regels samenstellen waaraan de film moet voldoen. Hij denkt aan een manifest in de geest van het Dogma 95-verbond (in 1995 opgesteld door o.m. Thomas Vinterberg en Lars von Trier). Eli Roth zou Eli Roth echter niet zijn als hij er niet zijn eigen draai aan zou geven en denkt erover om zijn regels 'Dogshit 2007' te noemen.

Voordat er nadere invulling gegeven wordt aan "Thanksgiving" komt eerst Hostel: Part II uit, het vervolg op de splatterhorror Hostel over drie Amerikaanse studenten die op gruwelijke wijze gefolterd worden in een Slowaaks hostel.

Hostel: Part II gaat 28 juni in Nederland in première. Wanneer Roth klaar is met het script van "Thanksgiving" is niet bekend. Death Proof, het eerste deel van de Grindhouse double feature, gaat donderdag in première.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.