compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Exit Johnny Depp bij Fantastic Beasts 3

Exit Johnny Depp bij Fantastic Beasts 3

Mads Mikkelsen vervangt Johnny Depp als Grindelwald in "Fantastic Beasts 3". Depp speelde eerder Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-filmserie, maar Warner Bros. vroeg Depp om af te zien van de rol na het verliezen van een rechtszaak tegen een Britse roddelblad.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mads Mikkelsen zal Johnny Depp officieel vervangen als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3. Het gerucht gaat al een paar weken dat Mikkelsen de acteur was die Warner Bros. in gedachten had om Depp te vervangen. Warner Bros. vroeg Depp om af te zien van de rol nadat hij zijn aanklacht wegens smaad tegen een Britse roddelblad had verloren waarin hij in een kop een "vrouwenmepper" werd genoemd. De acteur bracht een verklaring uit op sociale media en nam ontslag.Het was in het belang van de studio om zo snel mogelijk een deal te sluiten, aangezien "Fantastic Beasts 3" al aan het filmen is. Johnny Depp heeft naar verluidt maar één scène opgenomen voor het langverwachte vervolg, en dat was in september. Harry Potter-fans waren voor het grootste deel enthousiast over de mogelijkheid dat Mikkelsen de rol van Gellert Grindelwald op zich nam en hun enthousiasme op sociale media plaatste.


Johnny Depp en op de achtergrond Zoë Kravitz in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Johnny Depp en op de achtergrond Zoë Kravitz in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)Jude Law stond achter het besluit van de studio om de banden met Johnny Depp te verbreken. Mads Mikkelsen zal verschijnen als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3, dat nog steeds gepland staat voor 15 juli 2022. Het is echter een beetje vroeg om te spreken van een definitieve releasedatum kan.In 2020 werden bijna alle grote blockbuster-films verbannen naar 2021, wat betekent dat sommige 2021-films waarschijnlijk later zullen worden uitgebracht, mogelijk zelfs in 2022.
We krijgen ook te maken dat alle zogenaamde 'windows' (periode tussen bioscoop-release en vod) herbekeken gaan worden. Wat releases wordt 2020 een druk jaar waar mogelijkerwijs het hele filmlandschap zal laten veranderen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.