compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Fantastic Beasts 2 heet ... The Crimes Of Grindelwald

Fantastic Beasts 2 heet ... The Crimes Of Grindelwald

16-11-2017 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zal het vervolg van Fantastic Beasts and Where to Find Them gaan heten, is net bekend gemaakt door Warner Bros. J.K. Rowling heeft vijf verhalen van Wizarding World geschreven. De sterrencast met Eddie Redmayne keert ook terug.

Delen op facebook

Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Depp) met de hulp van Newt Scamander (Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zo veel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus (Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen, maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families, in deze steeds groter wordende magische wereld van verdeeldheid.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is geregisseerd door David Yates, vanaf een screenplay van J.K. Rowling en geproduceerd door David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves en Lionel Wigram.

Jude Law, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoë Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol en Johnny Depp © 2017 Warner Bros. Pictures.

Jude Law, Ezra Miller, Claudia Kim, Zoë Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol en Johnny Depp © 2017 Warner Bros. Pictures.(Op bovenstaande foto van links naar rechts) JUDE LAW, de jonge ALBUS PERKAMENTUS, draagt het gewaad van een van J.K. Rowling’s meest geliefde karakters; EZRA MILLER keert terug als de mysterieuze KOENRAAD, wiens lot onbekend was aan het einde van de eerste film; CLAUDIA KIM verschijnt als MALEDICTUS, de drager van een vloek die haar uiteindelijk zal transformeren tot een dier; ZOË KRAVITZ speelt LETA VAN DETTA, ooit goed bevriend met Newt Scamander maar nu verloofd met zijn broer; CALLUM TURNER sluit zich aan als Newt’s oudere broer, TEDDY SCAMANDER, een gevierde oorlogsheld en hoofdschouwer van het Brits Ministerie van Toverkunst; KATHERINE WATERSTON keert terug als TINA GOLDSTEIN, die opnieuw is aangesteld als schouwer van MACUSA; EDDIE REDMAYNE schittert wederom als NEWT SCAMANDER, Magizoöloog van de Tovernaarswereld. Hij verwierf bekendheid als schrijver van 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'; DAN FOGLER is terug te zien als de enige Niemagie in de groep, JACOB KOWALSKI; ALISON SUDOL keert tevens terug als de vrijgevochten zus van Tina, QUEENIE GOLDSTEIN, een Geestzuiger die gedachten kan lezen; en JOHNNY DEPP zien we weer als de krachtige Duistere Magiër GELLERT GRINDELWALD in Warner Bros. Pictures’ “FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD.”

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.