compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Fantastic Friends met Harry-Potter-tweeling op HBO Max

Fantastic Friends met Harry-Potter-tweeling op HBO Max

De nieuwe zesdelige reisserie FANTASTIC FRIENDS gaat op 9 juli in première op HBO Max. James en Oliver Phelps, bekend van de Harry Potter-films, reizen de wereld rond om met hun betoverende vrienden buitengewone landen te bezoeken.

Fantastic Friends met Harry-Potter-tweeling op HBO Max

Fantastic Friends met Harry-Potter-tweeling op HBO Max

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Deze zesdelige serie die gepresenteerd wordt door James en Oliver Phelps — beter bekend als de ondeugende Weasley-tweelingbroers uit de Harry Potter-films — gaat op 9 juli in première op HBO Max. Saint Lucia, IJsland, Dubai, Polen, Oostenrijk en Ierland zijn de magische bestemmingen die we door de ogen van James en Oliver zullen zien.
Het door Dash Pictures geproduceerde FANTASTIC FRIENDS is deels een avontuurlijke reisserie, deels een met tovenarij besprenkelde challenge show en deels een serie over vriendschap. Productie en regie zijn in handen van de voor een Emmy Award genomineerde filmmaker Daniel Sharp (Vikings: The Rise and Fall; Disasters Engineered; Top Gear America), en in elke aflevering reizen de gebroeders Phelps naar een bestemming om daar één van hun beroemde vrienden te ontmoeten, die vervolgens als reisleider optreedt. Deze vrienden zijn onder meer hun Harry Potter co-sterren Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) en Luke Youngblood (Lee Jordan) waarmee ze terugblikken op de jaren dat ze samen doorbrachten op de set. Daarnaast gaan ook Maisie Williams van Game of Thrones, Sophie Skelton van Outlander en Haley Joel Osment uit The Sixth Sense mee op reis. De actie verplaatst zich van IJsland naar Ierland, en van Saint Lucia naar Dubai, terwijl de tweelingbroers hun horizon verbreden en nieuwe werelden ontdekken, waarbij ze ook enkele tovenarij-gerelateerde challenges en wedstrijden aangaan.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.