compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Film over Castro's dochter

Film over Castro's dochter

Moresco gaat een film maken over Castro's enige dochter Alina Fernandez

13-5-2008 Regisseur "Bobby Moresco" gaat een film maken over Castro's dochter. Net als in zijn grote succes Crash worden zullen verschillende verhaallijnen door elkaar lopen.

Delen op facebook

Regisseur Bobby Moresco zal samen met de Artists Relations Group het levensverhaal van Alina Fernandez, de enige dochter van Fidel Castro, verfilmen. Moresco won eerder een Oscar voor zijn bijdrage aan Crash.

Alina Fernandez is een buitenechtelijk kind van Castro. Ze ontvluchtte Cuba in 1993 en vertrok eerst naar Spanje en vervolgens naar de Verenigde Staten. Ze staat wereldwijd bekend als een van de meest uitgesproken familieleden van Castro.

Moresco zal er een film a la Crash van maken met verschillende verhaallijnen door elkaar. De film zal zowel de Cubaanse als de Amerikaanse perspectieven weergeven. Fernandez' memoire 'Castro's Daughter: An Exile's Memoire of Cuba' (1998) zal als inspiratiebron dienen. Ze beschreef hierin haar onderdrukte leven in Cuba als Castro's dochter en de veranderingen die onder zijn regime werden ingevoerd.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.