compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Filmcarrière voor Michael Jackson

Filmcarrière voor Michael Jackson

19-9-2002 Popster Michael Jackson stopt een paar jaar met het maken van muziek. Hij wil namelijk een filmcarrière beginnen. De 44-jarige artiest zegt altijd al in de filmindustrie te hebben willen werken, meldt het Amerikaanse Gold Magazine.

Delen op facebook

Michael Jackson speelde recentelijk een klein rolletje in de film Men in Black II en speelde eerder al rollen in de films The Wiz, Moonwalker en "Captain Eo". 'Ik heb nooit tijd gehad om in films te spelen, mijn muziek-tournees namen al mijn tijd in beslag', vertelt de zanger. 'Ik wil in ongeveer zes goede films spelen, dan weer op tournee en vervolgens weer verder met het maken van films.'

Wellicht heeft de terugval in zijn muziekcarrière iets te maken met zijn uitstapje naar de filmwereld. Zijn laatste album 'Invincible' werd een flop. Volgens Jackson is hij het slachtoffer van een 'ongekende lastercampagne'. Platenmaatschappij Sony zou bezig zijn om de carrière van de zanger te ondermijnen door zijn laatste album nauwelijks te promoten. Jackson is woest om het gebrek aan aandacht voor zijn album en noemde Sony-baas Tommy Mottola een racist.

Het gerucht gaat dat Jackson nog meer plannen heeft. Hij zou in bespreking zijn met het Apollo 4-team om als eerste popster ter wereld de ruimte in te gaan.

Bron: Gold Magazine © 2002

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.