compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Films in de buitenlucht (deel 2)

Films in de buitenlucht (deel 2)

12-7-2016 Twee weken terug berichten we al over enkele buitenbioscopen die deze zomer in Nederland te vinden zijn. Sindsdien zijn er vele initiatieven bijgekomen.

Delen op facebook
(c) Outdoor Cinema

(c) Outdoor Cinema

Zo is daar een buitenfilm in Grave. Het filmhuis daar is vorig jaar afgebrand maar de buitenfilm gaat wel door. Op 27 augustus vertonen ze Amy.

In Arnhem is er een echte ouderwetse Drive In bioscoop in de nieuwe wijk Schuytgraaf. Op het programma staan No, Mud, Sicario en Drive. Meer info is te vinden op [url]http://driveincinemaschuytgraaf.nl/]hun website[/url].

Amsterdam lijkt deze zomer wel één grote openluchtbioscoop. In onze vorige overzicht vermeldden we al het een en ander maar daar valt nog veel aan toe te voegen. Zo is daar Trioscoop, een driedaags festival in het Flevopark. Veel info is er niet maar het vindt plaats van 22 tot en met 24 juli.

In buurtboerderij Ons Genoegen zijn er vanaf 21 juli elke week openluchtvoorstellingen met het thema zwembad. Denk aan titels als Swimming Pool en La piscine.

In Apeldoorn is er ook dit jaar weer een Openluchtfilmfestival met een enorm doek. Het vindt plaats van 12 tot en met 20 augustus en meer informatie vind je op Openlcuhtfilmfestival.nl

In diezelfde week, van 18 tot en met 20 augustus, vindt Film op de Brink in Deventer plaats. Daar moet je wel zelf een stoel meenemen!

Nieuw dit jaar is Rooftop Cinema, op het dak van de nieuwe bioscoop Cinemec Utrecht. Met een breed programma kan je daar films kijken op het dak van de bioscoop.

Als laatste hebben we Pleinbioscoop Rotterdam, al dertig jaar lang een vaste waarde. Er is nog geen programma bekend maar de avonden zullen plaatsvinden van 10 tot en met 28 augustus 2016.

Niets meer verraderlijk dan het Nederlandse weer dus neem altijd een paraplu mee!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.