compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Filmnieuws > Films in de buitenlucht (deel 3)

Films in de buitenlucht (deel 3)

1-8-2016 Dit is deel 3 in onze serie over de vele buitenbioscopen die deze zomer in Nederland te vinden zijn. Veel plezier!

Delen op facebook
(c) World Cinema Amsterdam

(c) World Cinema Amsterdam

Het World Cinema Amsterdam festival begint weer op 18 augustus maar daarvoor organiseert het festival enkele openluchtvoorstellingen in het Vondelpark, beginnende op 5 augustus. Zoals je gewend bent van World Cinema komen de films over de hele wereld. Voor meer informatie kijk je op worldcinemaamsterdam.nl

We blijven in Amsterdam voor de Bijlmerbios. Daar zijn van 19 tot en met 21 augustus op Metrostation Kraaiennest en van 9 tot en met 10 september op Metrostation Bullewijk films te zien. De festivals worden opgeleukt met foodtrucks, de muzikanten en kunstenaars. Hier vind je meer informatie!

Organisatie Deep End in Nijmegen heeft altijd leuke locaties voor hun evenementen en dit jaar vertonen ze films op het terras van Stoom aan de Waalbandijk. Het programma vind je hier!

Van 2 tot en met 11 september vindt het Fortenfestival in het landschap van de Waterlinies plaats en daar zitten ook openluchtfilms tussen. Vaak is dit in combinatie met een barbecue of andere maaltijd dus dat moet de moeite waard zijn. Klik hier voor info!

Heb je ook een tip? Neem dan contact op met de redactie en we zetten hem erbij in het volgende deel!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.