compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Filmsterfiguur
Blogs

Filmsterfiguur

Hoe ondergoed de look van deze sterren transformeert

In een wereld waar de camera's altijd rollen en social media nooit slaapt, is het natuurlijker dan ooit om te verlangen naar het – schijnbare – silhouet van welbekende actrices. Hoe actrices op de rode loper verschijnen ...

Delen op facebook
Filmsterfiguur

Filmsterfiguur

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hoe actrices op de rode loper verschijnen, vaak met een perfecte taille en strakke contouren, kan zowel inspirerend als intimiderend zijn. Niet getreurd. Het is voor elke vrouw mogelijk om zonder de prijs van dure stylisten of persoonlijke trainers, toch dichter bij die look te komen?

De kracht van corrigerend ondergoed


Corrigerend ondergoed is niet meer de oncomfortabele kleding van weleer, maar een must-have fashion item dat technologie en comfort combineert om de beste features van het vrouwelijke lichaam te accentueren. Het kiezen van het juiste type helpt actrices niet alleen met het strakker lijken in een leuke outfit, maar verhoogt ook het zelfvertrouwen. Dit laat deze prachtige dames er niet alleen goed uitzien, maar ook dusdanig goed voelen.

Corrigerend ondergoed uitkiezen


De sleutel ligt in het begrijpen van lichaamstypes en het doel van het ondergoed. Op zoek naar iets voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid? Waar moet de focus op gelegd worden: op de taille, heupen, of misschien het gehele silhouet? Deze vragen helpen goed uitziende dames bij het maken van de juiste keuze. De eerste stap naar een mooi uiterlijk is zodoende via het innerlijk.

Vorm en ondersteuning


Ter illustratie van de impact die een bh heeft op het fysiek van een vrouw. Menig actrices staan bekend om het actief sporten en/of fitnessen. Een sport bh kopen wordt dan ook regelmatig gedaan door deze dames. Voor het bereiken van een optimaal filmsterfiguur is het belangrijk om ook hier aandacht aan te besteden.

De meeste actrices zweren bij sportbh’s gemaakt uit zacht materiaal met een vulling die zowel extra ondersteuning als vorm biedt. Een goed model vermindert beweging en verhoogt ondersteuning, waardoor activiteiten comfortabeler worden en het lichaam er strakker uitziet.

Trends


De laatste trends tonen een verschuiving naar materialen die ademen en stijlen die naadloos onder kleding passen. Diverse merken innoveren constant om ondersteuning te combineren met stijlvolle ontwerpen die zowel in de sportschool als op straat gedragen kunnen worden. Ook steeds vaker worden celebrities in de supermarkt en op straat gespot in sportleggings met niets meer of minder dan een sport-bh erboven.

Het draait allemaal om balans. Combineer corrigerend of accentuerend ondergoed met kleding die complementair is en niet afdoet aan het comfort en de stijl die ze bieden. Denk aan vloeiende jurken en strakke sportleggings die dit nieuwe silhouet complimenteren.

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Houd dan ontwikkelingen in de markt in de gaten. Let op nieuwe technologieën die integreren in elastische stoffen die niet alleen vormen, maar ook comfortabel zijn. Van hoog getailleerde slips tot full-body suits; de opties zijn eindeloos.

Het pad naar een filmster silhouet? Met de juiste combinatie van corrigerend ondergoed en een stevige sport-bh, kan elke vrouw een filmsterfiguur bereiken. Zo verbeter je als vrouw niet alleen je figuur, maar ook je zelfvertrouwen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.