compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Filmversie Friends op handen

Filmversie Friends op handen

'Ross en Rachel' positief over verfilming komedieserie

LOS ANGELES - De zes sterren uit de populaire sitcom Friends hebben nooit het enorme succes van de serie kunnen overtreffen. Een filmversie van Friends zou een opleving betekenen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Sunday Times meldt dat David Schwimmer en Jennifer Aniston beide interesse hebben getoond in een filmproductie. Mocht het doorgaan dan ontvangen de friends per acteur een bedrag van 19 miljoen dollar (€15 miljoen).
Na het eindigen van de serie zijn de zes acteurs ieder hun eigen weg gegaan. Matt Leblanc heeft als enige zijn personage Joey aangehouden in de gelijknamige spin-off. De serie won de People's Choice Award voor beste nieuwe comedy en werd genomineerd voor een Golden Globe.
De andere friends hebben enige moeite met het voortzetten van hun succes. Deze week komen Alpha Dog en de animatiefilm Madagascar uit waaraan respectievelijk Courtney Cox en David Schwimmer hun medewerking verlenen. Lisa Kudrow krijgt in juni haar eigen sitcom met 'The Comeback'.
Een filmversie zou -in ieder geval financieel gezien- een opleving betekenen voor de zes friends. Hoe de vier overige acteurs hebben gereageerd op de plannen is nog niet bekend. De onderhandelingen zijn in ieder geval in volle gang.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.