compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Frank Lammers en Monic Hendrickx In HAZARD

Frank Lammers en Monic Hendrickx In HAZARD

Frank Lammers en Monic Hendrickx gaan rollen spelen in de Vlaamse bioscoopfilm H4Z4RD. De hoofdrol in de film van regisseur Jonas Govaerts (Welp, Tabula Rasa) is voor DJ Dimitri 'Vegas' Thivaios die hiermee zijn acteerdebuut maakt. De opnames starten binnenkort.

Frank Lammers en Monic Hendrickx In HAZARD

Frank Lammers en Monic Hendrickx In HAZARD

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De echte hoofdrol in HAZARD is weggelegd voor een auto; de gepimpte Lexus met de nummerplaat H4Z4RD. Het verhaal wordt volledig weergegeven vanuit de auto van het hoofdpersonage en sleurt de kijker één intense dag mee met een onwaarschijnlijke rit door Antwerpen en omgeving.

Over HAZARD
Noah (Dimitri 'Vegas' Thivaios) houdt zielsveel van zijn vriendin Lea en hun dochtertje Zita, maar minstens zo veel van zijn extreem gepimpte auto. Wanneer zijn neef hem een schijnbaar eenvoudige klus als chauffeur aanbiedt, ontaardt dit in een zenuwslopende race door Antwerpen. Al snel blijkt dat het niet anders kan of deze rit gaat fataal aflopen … voor Noah, zijn gezin of zijn geliefde auto.

De film wordt geproduceerd door Peter De Maegd en Lize Lefaible van Potemkino in een co-productie met 2CFilm. De film komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, Dream Big, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), die de film in België uitbrengt. Dutch FilmWorks brengt HAZARD in 2022 uit in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.