compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Frank Lammers en Rico Verhoeven in nieuwe film

Frank Lammers en Rico Verhoeven in nieuwe film

Herrie in Huize Gerri vanaf 8 juli exclusief te zien bij Pathé Thuis

De film Groeten van Gerri met Frank Lammers in de hoofdrol krijgt een vervolg. De opnames van deel twee, Herrie in Huize Gerri, zijn onlangs gestart. Naast Sanne Langelaar, Fedja van Huêt en Kees Boot zijn er nieuwe rollen met Rico Verhoeven en Joost Prinsen.

Frank Lammers en Rico Verhoeven in nieuwe film

Frank Lammers en Rico Verhoeven in nieuwe film

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de Groeten van Gerri (2020) ging scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal toen hij tijdens zijn online les per ongeluk vergat dat hij geen broek aanhad en in zijn niet-zo-witte ondergoed in beeld kwam. Terwijl heel Nederland thuis zat vanwege het coronavirus, steeg het succes van de video Gerri naar zijn hoofd en ontmoette hij Anneke. Groeten van Gerri was een van de eerste Nederlandse films die tijdens de lockdown werd gemaakt. Nu Nederland, een jaar later, nog steeds aan huis gekluisterd is, besloot Lammers een deel twee te maken.

Over Herrie in Huize Gerri
Gerri en de inmiddels zwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk geld verdienen om hun droomhuis te kopen. Als Gerri corona krijgt en in de bungalow in quarantaine moet, leveren hij en de zwangere Anneke niet echt spectaculaire televisie op. Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich in de situatie te mengen om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning stond nu de bevalling zich aandient.

Het scenario is wederom geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers, die de film ook regisseert. De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. Herrie in Huize Gerri is vanaf 8 juli exclusief te zien bij Pathé Thuis.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.