compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Frikandelbroodje Popcorn smaakwinnaar bij VUE

Frikandelbroodje Popcorn smaakwinnaar bij VUE

Met 53% van de publieksremmen won Jan-Ole uit Midwolda, de bedenker van de popcorn-smaak Frikandelbroodje Popcorn, die is binnenkort te verkrijgen bij alle 21 vestigingen van Vue.

Winnaar Jan-Ole krijgt de cheque overhandigd van Theater manager Marloes de Vrij © 2019 Chloe Kasto

Winnaar Jan-Ole krijgt de cheque overhandigd van Theater manager Marloes de Vrij © 2019 Chloe Kasto

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De zoektocht van bioscoopketen Vue naar een nieuwe popcornsmaak is gisteravond tot een einde gekomen. Het publiek heeft massaal gestemd op de drie overgebleven popcornsmaken en met 53% van de stemmen is Frikandelbroodje Popcorn verkozen tot favoriete smaak. Gisteren ontving Jan-Ole uit Midwolda, de bedenker van de winnende smaak, een cheque van €1000,- uit handen van Theater manager Marloes de Vrij bij Vue Hoogezand. Frikandelbroodje Popcorn is binnenkort te verkrijgen bij alle 21 vestigingen van Vue.

In maart lanceerde bioscoopketen Vue in samenwerking met Jimmy’s Popcorn de actie ‘Pop de Smaak’, waarbij de bioscoopketen heel Nederland opriep om zijn eigen unieke smaak in te zenden.

Een vakkundige jury, met onder anderen Ron Sterk, CEO Vue Nederland, en Joyce van der Wereld - Product Manager Jimmy's Popcorn, heeft na het inzenden van de smaken een top 10 gekozen, waar vervolgens door de Vue bezoekers op gestemd kon worden.

Uit deze top 10 bleven drie finalisten over:
• Jan-Ole uit Midwolda met de smaak Frikandelbroodje Popcorn,
• Patric uit Hoevelaken met de smaak Grootmoeders Appeltaart Popcorn en
• Anneke uit Gorinchem met de smaak Roze Koek Popcorn.

Op woensdagavond 3 juli werd Jan-Ole uit Midwolda met de smaak Frikandelbroodje Popcorn verkozen tot winnaar van de actie.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.