compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Galapremière Schemer op Nederlands Film Festival
Eye witness report

Galapremière Schemer op Nederlands Film Festival

Korte filmproject "Sky Above Us" in de prijzen.

26-9-2010 Gisteravond ging de film Schemer in Utrecht tijdens het Nederlands Film Festival in première. Jury kiest veelbelovend speelfilmdebuut.

Delen op facebook

Uiteraard was onze fotograaf bij de première van Schemer. Onze fotograaf was erbij.Biosagenda.nl sprak met de regisseur van de film, kort over de film Schemer, die losjes gebaseerd is op de moord op een Nijmeegse middelbare scholier in 2003. De film ging op 25 september in première tijdens het Nederlands Film Festival.

Première Schemer from BiosAgenda.nl on Vimeo.SPEELFILMPROJECT THE SKY ABOVE US WINNAAR KODAK NPP ONTWIKKELINGSPRIJS

Vanmiddag is tijdens de Holland Film Meeting in Grand Hotel Karel V in Utrecht de Kodak Netherlands Production Platform (NPP) Ontwikkelingsprijs uitgereikt aan regisseur Marinus Groothof en producent Sander Verdonk van LEV Pictures voor het speelfilmproject THE SKY ABOVE US.

De jury herkent een project gedreven door persoonlijke betrokkenheid en originaliteit. Het verhaal wordt gevormd vanuit verschillende personages die verstrikt zijn in toevallige omstandigheden en de jury is van mening dat THE SKY ABOVE US een veelbelovend speelfilmdebuut zal zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.