compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Geniaal script zoekt regisseur

Geniaal script zoekt regisseur

Hollywood is op zoek naar regisseur voor nieuwe film Prisoners

6-3-2009 Scriptschrijver Aaron Guzowski heeft volgens The Hollywood Reporter een 'hot script' geschreven. Madhouse Entertainment zal de film produceren, Mark Wahlberg gaat de hoofdrol vervullen. Alleen de regisseur ontbreekt nog.

Delen op facebook

De nog onbekende scriptschrijver Aaron Guzowski, afkomstig uit Brooklyn, werd twee jaar geleden ontdekt door productiemaatschappij Madhouse Entertainment. De twee jaar zijn besteed aan het bewerken van zijn script voor de film Prisoners.

Het script is nu af en het belooft een film à la The Silence of the Lambs en Seven op te leveren. De film zal het verhaal vertellen van een familieman uit Boston wiens zesjarige dochter en haar beste vriendin zijn gekidnapt. De vader neemt het heft in eigen handen en kidnapt de door hem veronderstelde dader.

Het ondernemingsbedrijf Endeavor heeft acteur Mark Wahlberg al gekoppeld aan het script. Mark Wahlberg speelde eerder in o.m. The Departed, We Own the Night en Planet Of The Apes (2001).

De filmstudio's in Hollywood staan inmiddels in de rij voor de rechten op de film. Maar eerst moet er een regisseur gevonden worden.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.