compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 9-12 t/m 15-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Goud voor Sintfilm Trammelant in Spanje

Goud voor Sintfilm Trammelant in Spanje

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is door meer dan 100.000 bioscoopbezoekers bezocht. Robert ten Brink en Martien Meiland hebben de tiende Gouden Film Award van dit jaar in ontvangst genomen.

Gouden Film ontvangen door Robbert ten Brink (c) 2021 NFF | Diane Borst

Gouden Film ontvangen door Robbert ten Brink (c) 2021 NFF | Diane Borst

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt Sinterklaas geadviseerd door Robert ten Brink, die daarmee in de voetsporen treedt van wijlen Bram van der Vlugt. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film
Boeven Mammie en Stan verlaten de gevangenis en willen maar één ding: wraak nemen op Sinterklaas. Ze reizen af naar Spanje en willen dat Sinterklaas niet naar Nederland komt. Als de Pieten ontdekken dat ze in het kasteel zijn opgesloten en dat telefooncontact niet mogelijk is, breekt er paniek uit. Zal het Sinterklaas en de Pieten lukken om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan hen te slim af?

Over de productie
De familiefilm De Grote Sinterklaasfilm:Trammelant in Spanje werd door Lucio Messercola geregisseerd en door Trui van de Brug geschreven. In de film zijn rollen weggelegd voor Robert ten Brink, Martien Meiland, Chris Tates, Noraly Beyer, Sara Robben, Filip Bolluyt, Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo (Okke Verberk), Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver en Pamela Teves. Messercola Drama produceerde de film en Just Entertainment brengt de film uit in 120 bioscopen.

Awards
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival, het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.