compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gouden film voor Bon Bini Holland 3

Gouden film voor Bon Bini Holland 3

100.000 bezoekers hebben Bon Bini Holland 3 in de bioscoop gezien en daarmee heeft de film onder regie van Pieter van Rijn de Gouden Film status behaald. Jandino Asporaat, Phi Nguyen en Sergio Romero IJssel ontvingen de vierde Gouden Film Award die dit jaar is uitgereikt.

Phi Nguyen, Jandino Asporaat en Sergio Romero IJssel ontvingen de vierde Gouden Film Award

Phi Nguyen, Jandino Asporaat en Sergio Romero IJssel ontvingen de vierde Gouden Film Award

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In deel 3 van de F.C. Kip-reeks zorgen de personages Robertico, Judeska en Gerrie door Jandino Asporaat weer voor veel tumult.

Tevens is het de vierde Gouden film voor de Bon Bini-franchise. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film
Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor Zoë, het meisje van zijn dromen? Wat doen Judeska op de New York Fashion Show en Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Over de productie
Bon Bini Holland 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn, naar het scenario van Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. In dit nieuwste deel van de Bon Bini Holland-reeks zijn de vaste acteurs te zien: Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen en Sergio Romero IJssel. Daarnaast bestaat de cast uit Najib Amhali, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Tony Junior, Wart Kamps, Tineke Schouten, Loes Schnepper, Summer de Snoo, Lamara Strijdhaftig, Rico Verhoeven en Roué Verveer. Kaap Holland Film heeft in samenwerking met Het Huis van Asporaat de komedie geproduceerd. Bon Bini Holland 3 is met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive en Abraham Tuschinski Fonds tot stand gekomen. Distributeur WW Entertainment brengt Bon Bini Holland 3 uit in 112 bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.