compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gouden Film Voor Elvy’s Wereld: So Ibiza!

Gouden Film Voor Elvy’s Wereld: So Ibiza!

1-11-2018 De komedie Elvy’s Wereld: So Ibiza! is bekroond met een Gouden Film. Binnen een maand hebben meer dan 100.000 bezoekers de film van regisseur Erwin van den Eshof (Misfit) in de bioscoop gezien.

Jill Schirnhofer (links) en May Hollerman © 2018 31pictures

Jill Schirnhofer (links) en May Hollerman © 2018 31pictures

De film awards zijn een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Elvy’s Wereld: So Ibiza! is de negende film die dit jaar de Gouden Film status heeft behaald.

Elvy’s Wereld: So Ibiza! is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld.


Gouden FilmElvy’s Wereld: So Ibiza! is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit, Popoz) en het scenario is in handen van Ernst Gonlag. De film is gebaseerd op de kinderboekenreeks Elvy’s Eigen Wereld van Jill Schirnhofer en geproduceerd door NewBe in coproductie met Splendid Film, die tevens de distributie voor zijn rekening neemt. De hoofdrol wordt gespeeld door May Hollerman, andere rollen zijn weggelegd voor Jill Schirnhofer, Sylvie Meis, Kalvijn, Rutger Vink, Nienke Plas, Irene Moors, Défano Holwijn, Buddy Vedder, Claartje Rose, Femke Meines, Sarah Nauta, Stephanie van Eer, Djamila en Bibi. NewBe en Splendid werkten al eerder samen aan de succesvolle Nederlandse film Misfit, die goed was voor meer dan 260.000 bezoekers in de Benelux. Elvy’s Wereld: So Ibiza draait nog in 95 bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.