compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 9-12 t/m 15-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gouden film voor Liefde Zonder Grenzen

Gouden film voor Liefde Zonder Grenzen

De romantische komedie (rom-kom) Liefde zonder grenzen heeft de Gouden Film behaald (100.000 bezoekers in de bioscoop). Freek Bartels kwam nietsvermoedend naar het theater waar Jim Bakkum hem verraste met een Gouden Film Award.

Jim Bakkum en Freek Bartels (c) 2021 NFF

Jim Bakkum en Freek Bartels (c) 2021 NFF

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het was voor Freek Bartels de eerste keer dat hij een Gouden Film Award in ontvangst nam. De film onder regie van Aram van de Rest en Appie Boudellah heeft 100.000 bezoekers getrokken naar de bioscopen.

Over de film
Liefde Zonder Grenzen is een komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke (Abbey Hoes), broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry (Hajo Bruins) zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Gouden Film
Liefde Zonder Grenzen is geregisseerd door Aram van de Rest en Appie Boudellah naar het script van Lars Boom, Mustapha Boudellah en Appie Boudellah. In de komedie worden de hoofdrollen vertolkt door Yolanthe Cabau, Abbey Hoes, Jim Bakkum, Soy Kroon, Freek Bartels, Selma Omari, Hajo Bruins, Hassan Slaby, Melissa Drost en Edwin Jonker.
AM Pictures produceerde in co-productie met Splendid Film Liefde Zonder Grenzen die met steun van de Netherlands Film Production Incentive en het Nederlands Filmfonds tot stand is gekomen. Splendid Film distribueert de film in 115 bioscopen.

Awards
De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival, het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.