compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Gratis films kijken thuis

Gratis films kijken thuis

Update: 3-4-2020 ook bij Volkskrant en Pathé Thuis. De stijd voor de online kijker is definitief uitgebroken: er zijn heel veel nieuwe kijkers en heel veel (soorten) aanbieders en sommige bioscopen en filmhuizen proberen via 'gratis' aan klantenbinding te doen. Een overzicht.

Delen op facebook
Still uit Queen of Hearts

Still uit Queen of Hearts

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Pathé Thuis: elke dag 1 film gratis
UPDATE: 3-4-2020. Elke dag een andere film vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april zijn in totaal om 23 films te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen bestaan niet en Midway. Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is en waarmee de film van de dag te bekijken is via Pathé Thuis.

De Volkskrant: 3 films gratis
UPDATE: 3-4-2020. Een week lang te zien vanaf 8 april 20:00 uur via Volkskrant.nl is een week lang drie door de filmredactie geselecteerde films te bekijken: Shoplifters, "So Long my Son" en Queen of Hearts.

Gratis film via de website van Omniversum
De swingende documentaire America's Musical Journey vertelt de boeiende muziekgeschiedenis van de Verenigde Staten aan de hand van singer/songwriter Aloe Blacc.

Amazon-klanten kijken familie films en-series gratis
Op Amazon Prime Video zijn films te zien als het beroemde lieve brutale biggetje in Peppa, mijn verjaardag, de avonturen van Brandweerman Sam en belevenissen van Caillou

Cinetree tot 6 april gratis
Dit online filmplatform biedt veel van de films in hun collectie tot 6 april gratis aan.

300 docu's gratis via IDFA
Bekend van het jaarlijkse documentairefestival en van de succesvolle IDFA on Tour. Prijswinnende documentaires zijn te zien zoals Human van filmmaker Yann Arthus-Bertrand. Zijn nieuwe film Woman was kort voor de bioscoop-lockdown nog te zien in de bioscoop.

CineMember 2 weken gratis
CineMember is één van de drie grootste filmhuis-VOD-aanbieders. U kijkt 2 weken gratis als welkomsactie.

Filmmarathon IFFR t/m 6 april
La Flor van Mariano Llinás — de film won twee keer de Hubert Bals Fonds Publieksprijs — is een marathon van veertien uur lang, opgedeeld in drie delen. Alle delen zijn te zien via de website van het International Film Festival Rotterdam.

WERK OHNE AUTHOR gratis op Film 1 Premiere
Te zien van 28 t/m 31 maart
Ziggo en KPN klanten kunnen t/m dinsdag gratis de film Werk ohne Autor bekijken op Film 1 Premiere

NOOT VAN DE REDACTIE: Hebben we iets gemist? Meld het ons middels bioscoop@hyperleap.nl of via één van onze sociale kanalen.


Links:
  1. Kijk gratis La Flor via IFFR
  2. IDFA Gratis
  3. Pathé Thuis
  4. de Volkskrant
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.