compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Grote namen voor vervolg Pink Panther

Grote namen voor vervolg Pink Panther

Sequel staat gepland voor release in 2009

In 2006 werd de moderne remake van The Pink Panther uitgebracht met in de hoofdrol Steve Martin. De film was een mild succes en de cast voor het vervolg begint zich alweer te vormen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Pink Panther (1963) was de eerste film van een populaire filmreeks over de klungelige inspecteur Clouseau, gespeeld door Peter Sellers. Uiteindelijk verschenen er maar liefst zes Pink Panther-films met Sellers in de hoofdrol. In 2006 regisseerde Shawn Levy het eerste deel van een nieuwe reeks avonturen van Clouseau. Het script en de cast voor deel twee zijn nu grotendeels klaar.

Naast Steve Martin, Jean Reno en Emily Mortimer die al in de eerste film te zien waren zal de cast aangevuld worden met onder meer Andy Garcia, John Cleese, Alfred Molina en Aishwarya Rai (Bride and Prejudice).

In The Pink Panther 2 heeft een dief het voorzien op enkele belangrijke kunstschatten, die hij overal ter wereld wegsteelt. Inspecteur Clouseau, wederom een rol van Steve Martin, roept de hulp in van een team experts (Garcia, Molina en Rai), die hem helpen bij het opsporen van de dief. Cleese zal de rol van hoofdinspecteur Dreyfus overnemen van Kevin Kline.

De in Nederland geboren regisseur Harald Zwart (Agent Cody Banks) neemt het stokje over van Shawn Levy. De film zal naar verwachting uitkomen rond valentijnsdag 2009.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.