compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Handige tips bioscoopmiddag met kids
Blogs

Handige tips bioscoopmiddag met kids

Als je een gezellige middag in de bioscoop wilt doorbrengen met de kinderen, zijn er een aantal handige tips die ervoor kunnen zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt. In dit artikel geven we je alle informatie ...

Delen op facebook
Handige tips bioscoopmiddag met kids

Handige tips bioscoopmiddag met kids

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om van deze middag een groot succes te maken. Zo is het verstandig je mom bag mee te nemen met allemaal lekkere dingen. Nu mag dit vaak niet, maar het scheelt je wel een hoop geld, kunnen we je verzekeren.

Kies de juiste film

De keuze van de film is natuurlijk erg belangrijk als je naar de bioscoop gaat. Zorg ervoor dat je een film kiest die geschikt is voor de leeftijd van je kinderen en waar ze echt enthousiast over zijn. Het kan ook leuk zijn om samen met je kinderen te beslissen welke film jullie willen zien. Op die manier voelen ze zich betrokken bij de dag en kijken ze er nog meer naar uit.

Plan je bezoek

Voordat je naar de bioscoop gaat, is het handig om je bezoek goed te plannen. Controleer de speeltijden van de film die je wilt zien en zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent. Op die manier hoef je niet te haasten en kun je rustig genieten van de voorpret. Daarnaast is het verstandig om van tevoren kaartjes te reserveren, zodat je zeker bent van een plekje in de zaal.

Neem wat lekkers mee

Een bioscoopmiddag is niet compleet zonder snacks. Neem van tevoren wat lekkers mee, zoals popcorn, snoepjes of frisdrank. Op die manier kun je tijdens de film genieten van je favoriete lekkernijen en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Vergeet ook geen drinken in je laptoptas voor dames mee te nemen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je dorst krijgt onder de film.

Maak het gezellig

Om de bioscoopmiddag extra gezellig te maken, kun je wat extra aandacht besteden aan de sfeer. Neem bijvoorbeeld een dekentje of kussentjes mee, zodat je comfortabel kunt zitten in de bioscoopstoelen. Ook kun je ervoor kiezen om vooraf samen met je kinderen een mooie tekening of collage te maken die jullie kunnen ophangen in de bioscoopzaal. Op die manier voelt het nog specialer en persoonlijker.
Bespreek de film
Na afloop van de film is het leuk om met je kinderen te praten over wat ze hebben gezien. Vraag ze naar hun favoriete scènes, personages of grappige momenten. Het is ook interessant om te horen hoe de film hen heeft geraakt of welke boodschap ze eruit hebben gehaald. Op die manier stimuleer je niet alleen hun taalontwikkeling, maar maak je ook herinneringen die ze nog lang zullen koesteren.

Geniet samen

Last but not least, vergeet niet om samen te genieten van deze speciale middag. Laat de dag even helemaal draaien om quality time met je kinderen en creëer waardevolle herinneringen. De bioscoopmiddag is immers niet alleen een gelegenheid om een leuke film te zien, maar ook om samen te lachen, te huilen en te genieten van elkaars gezelschap. Dus leun achterover, ontspan en maak er een fantastische middag van!

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.