compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Harry Potter 6 eind 2008 in de bios

Harry Potter 6 eind 2008 in de bios

Vijfde deel wordt zomer 2007 uitgebracht

8-8-2006 LOS ANGELES - De voorbereidingen voor de een na laatste Harry Potter-film zijn gestart. Producent Warner Brothers heeft bekendgemaakt dat de film in november 2008 in première zal gaan.

Delen op facebook

Voordat het zover is moet nog wel een regisseur gevonden worden. Ook de cast moet nog geformeerd worden, op Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermelien Griffel) en Rupert Grint (Ron Wemel) na. In Harry Potter and the Half-Blood Prince vindt Harry een oud boek, dat toebehoort aan de halfbloed prins. Hij begint meer te leren over het donkere verleden van Voldemort.

Het zal de een na laatste film worden over de tovernaarsleerling. JK Rowling is momenteel bezig met het schrijven van het zevende en laatste Potterboek. Naar eigen zeggen wordt het definitief het laatste boek; ze heeft gezinspeeld op de dood van Harry Potter.

Momenteel zijn opnames van het zesde Potterboek bezig. Harry Potter and the Order of the Phoenix voegde onlangs Helena Bonham Carter toe aan de cast. De film wordt geregisseerd door de relatief onbekende David Yates. De film verschijnt zomer 2007 in de bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.