compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Heath Ledger in biopic Bob Dylan

Heath Ledger in biopic Bob Dylan

Todd Haynes verfilmt leven muzieklegende

25-5-2006 LOS ANGELES - Heath Ledger en zijn verloofde Michelle Williams, die begin dit jaar te zien waren in Brokeback Mountain zullen te zien zijn in I'm Not There, de film over het leven van Bob Dylan.

Delen op facebook

Ledger vervangt daarmee Colin Farrell, die om onduidelijke redenen heeft afgehaakt. De voor een Oscar genomineerde acteur zal een van de zeven acteurs zijn, die een aspect van Dylan's leven en muziek zal representeren.

Regisseur Todd Haynes (Far from Heaven) is voor de rol van Bob Dylan niet alleen op zoek naar acteurs, maar ook naar actrices. Eerder zegden onder meer Cate Blanchett, Christian Bale, Julianne Moore en Richard Gere hun medewerking toe. Michelle Williams zal de rol van het model Coco Rivington spelen.

Het is voor het eerst dat Dylan toestemming geeft voor een film over zijn leven. Biopics zijn de afgelopen jaren erg in trek, zoals films als The Aviator over Howard Hughes en Walk the Line over Johnny Cash bewijzen. In deze laatste film zong Dylan het numer 'It Ain't Me Babe'. Als acteur was hij te zien in Masked and Anonymous. De opnames van I'm Not There zullen in de zomer in Roemenië van start gaan.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.