compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Heddy Honigmann ontvangt Shortcutz Amsterdam Career Award

Heddy Honigmann ontvangt Shortcutz Amsterdam Career Award

Elf awards worden er vergeven kaartverkoop gala begonnen

De vijfde Shortcutz Amsterdam Career Award wordt zondag (21-1-2018) uitgereikt aan film en documentairemaker Heddy Honigmann voor haar bijdrage aan de Nederlandse film. De rest van de avond zijn er 11 prijzen voor korte films te verdelen.

Heddy Honigmann ontvangt Shortcutz Amsterdam Career Award

Heddy Honigmann ontvangt Shortcutz Amsterdam Career Award

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Shortcutz Amsterdam Career Award werd eerder uitgereikt aan George Sluizer, Jos Stelling, Rutger Hauer en Pieter Kuijpers.

Al vijf jaar hosts Shortcutz Amsterdam een Award ceremonie. Hierbij geven inspirerende mensen uit de filmindustrie speeches om de nieuwe generatie te stimuleren nog meer en betere films te maken.

Tijdens de Shortcutz Amsterdam Annual Awards worden Awards uitgereikt in 11 verschillende categorieën: Best Film, Best Screenplay, Best Cinematography, Best Director, Best Actress, Best Actor, Best Edit, Best Documentary, Best Experimental, Best Animation, en de Audience Award. De genomineerden zijn gekozen uit de selectie korte films die het afgelopen jaar zijn gescreend tijdens een van de wekelijkse Shortcutz-sessies. Daarnaast worden professionele filmmakers die hebben bijgedragen aan de Nederlandse film erkent.

Enkele van de gasten komende zondag zijn Stanley Kubrick & Steven Spielberg’s producer: Jan Harlan (The Shining, Eyes Wide Shut), Woody Allen’s producer: Gareth Wiley (Match Point, Vicky Cristina Barcelona) en Emmy winnares Maryam Hassouni (Dunya & Desie, Offers) zijn onderdeel van de guests of honour die de Awards zullen uitreiken om zo de nieuwe generatie op weg te helpen. Emmy-winnaar René Mioch zal het evenement co-hosten. Voertaal die avond is Engels.

Shortcutz Amsterdam selecteert wekelijks voor BiosAgenda.nl de Short van de Week.

De Shortcutz Amsterdam Annual Awards vindt dit jaar plaats in het EYE film museum te Amsterdam. Kaartverkoop voor de gala en de after party zijn te koop bij EYE.


Links:
  1. Eye Film
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.