compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU
Home > Filmnieuws > Hellboy krijgt vervolg

Hellboy krijgt vervolg

Guillermo del Toro regisseert tweede verfilming comic

8-8-2006 LOS ANGELES - Hellboy, de verfilming van de gelijknamige comic uit 2004 krijgt een vervolg. Guillermo del Toro leidt de filmproductie, die in 2008 in de bioscoop uitgebracht zal worden.

Delen op facebook

De Hellboy-strips gaan over een demonisch wezen, dat gered is uit de handen van de Nazi's en zich inzet voor de geallieerden. De hoofdrol wordt gespeeld door Ron Perlman (o.m. Alien: Resurrection). De film was een matig succes in 2004. De opbrengsten vielen mee dankzij de grote publieke belangstelling voor films over superhelden (Spider-Man, X-Men etc.) Het vervolg heeft even op zich laten wachten, maar nu lijkt het erop dat alle lichten op groen staan.

In het tweede deel dat als subtitel 'The Golden Army' heeft, komt Hellboy per ongeluk in contact met een groep nieuwsreporters. Zijn geheime bestaan wordt plotseling openbaar. Tegelijkertijd staat een duistere oorlog op het punt van uitbreken. Hellboy en zijn companen proberen dit te voorkomen.

"Hellboy 2: The Golden Army" komt naar verwachting eind 2007 uit in de VS. In Nederland zal de film waarschijnlijk pas in 2008 te zien zijn.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.