compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Herman Finkers bestormt de bioscoop
Eye witness report

Herman Finkers bestormt de bioscoop

Rode loper bezoek De Beentjes Van Sint-Hildegard

Bij de première van De Beentjes van Sint-Hildegard werd duidelijk dat Herman Finkers Twente definitief op de filmkaart te zetten en geen beter plek daarvoor dan in de mooie bioscoop Tuschinski. BiosAgenda.nl interviewde de hoofdrolspelers en regisseur Johan Nijenhuis.

Delen op facebook
Herman Finkers en Johanna ter Stegen op de rode loper van 'De Beentjes van Sint-Hildegard' © 2020 BiosAgenda

Herman Finkers en Johanna ter Stegen op de rode loper van 'De Beentjes van Sint-Hildegard' © 2020 BiosAgenda

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Voor een film van Johan Nijenhuis loopt de rode loper al snel vol, maar iedereen was vooral benieuwd naar het speelfilmdebuut van Herman Finkers naast Johanna ter Steege. Wat vooral opviel was de goede vertegenwoordiging van Twente bij de gasten.Naast het speelfilmdebuut van Herman Finkers werd ook het speelfilmdebuut gevierd van Aniek Sokkers, die Ilse speelt in de film, Stef Assen die Peter speelt, de markante paar Jan Roerink en Annie Beumers, het was lang geleden dat we Daphne Bunskoek in een film zagen ("Feestje" (2004)), maar extra feestelijk was het debuut van Leonie ter Braak, die al heel lang in allerlei rollen in medialand bezig is. De enige die niet uit Twente kwam was de populaire acteur Ferdi Stofmeel de tegenspeler van Ter Braak.


In de Beentjes van Sint-Hildegard zijn Jan (Herman Finkers) en Gedda (Johanna ter Stege) zijn al heel lang met elkaar getrouwd en Jan verlangt naar meer vrijheid. Wanneer zijn schoonvader overlijdt, wil hij iets aan de verstikkende relatie doen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.