compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Herman Finkers Zingt Titelsong

Herman Finkers Zingt Titelsong

De titelsong van De Beentjes van Sint Hildegard, 'Op’n löp veur de leefde’, geschreven en gezongen door Herman Finkers, wordt nu ook als single uitgebracht. De track wordt gereleased door ODMedia. De film heeft inmiddels meer dan 200.000 bezoekers naar de filmzalen getrokken.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

'Op’n löp veur de leefde’ is nu te beluisteren via Spotify en Apple Music, en de clip is te zien via YouTube. De Beentjes van Sint Hildegard draait sinds 13 februari in de Nederlandse bioscopen en haalde binnen een week de Gouden Film.

Herman Finkers zingt Op’n löp veur de leefde

Herman Finkers zingt Op’n löp veur de leefdeNaast de titelsong van Herman Finkers wordt de gehele filmscore van DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD van componist Martijn Schimmer uitgebracht door Nijenhuis & Co op 2 maart.De regie van DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD is in handen van Johan Nijenhuis. Het scenario is geschreven door Herman Finkers, die tevens de hoofdrol speelt en hiermee zijn speelfilmdebuut maakt. Andere hoofdrollen zijn voor Johanna ter Steege, Leonie ter Braak, Ferdi Stofmeel, Aniek Stokkers, Stef Assen en Daphne Bunskoek. De film is in Twents dialect gesproken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.