compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > IDFA opent met de film Sunless Shadows

IDFA opent met de film Sunless Shadows

IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam) heeft het volledige programma van 2019 bekend gemaakt. De openingsfilm is Sunless Shadows van Mehrdad Oskouei.

Nederland, Amsterdam, 15 November 2018. Flags during the sunset. Photo: Grasshopperstudios / Joke Schut, Grasshopperstudios / Joke Schut

Nederland, Amsterdam, 15 November 2018. Flags during the sunset. Photo: Grasshopperstudios / Joke Schut, Grasshopperstudios / Joke Schut

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) is in 1988 opgericht om de documentairecultuur nationaal en internationaal te stimuleren. Sindsdien is IDFA uitgegroeid tot het grootste documentaire filmfestival ter wereld. Met meer dan 200.000 bezoeken per jaar en ruim 2.500 gasten uit de filmwereld speelt IDFA een belangrijke rol in zowel het Nederlandse als internationale cultuurlandschap.

IDFA is verheugd te kunnen melden dat 64% van de competitietitels van vrouwelijke makers zijn. Voor het volledige festivalprogramma geldt dat voor 47% van de titels. Dat maakt IDFA 2019 de editie met het hoogste percentage vrouwelijke filmmakers ooit.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.