compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > IFFR 2021 gaat door online met Mads Mikkelsen

IFFR 2021 gaat door online met Mads Mikkelsen

De 50ste editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) start online. Van 1 tot en met 7 februari 2021 vindt het festival plaats op het speciaal hiervoor op maat gemaakte platform IFFR.com. De Deense mega-ster Mads Mikkelsen komt langs voor een interview.

Still uit de openingsfilm Riders of Justice met Mads Mikkelsen

Still uit de openingsfilm Riders of Justice met Mads Mikkelsen

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De 50ste editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) start online. Van 1 tot en met 7 februari 2021 vindt het festival plaats op het speciaal hiervoor op maat gemaakte platform IFFR.com.

In lijn met de coronamaatregelen nodigt IFFR 2021 het Nederlandse publiek en internationale gasten uit om premières, het complete filmprogramma van februari en de IFFR Pro Days (1 tot en met 5 februari) online te bezoeken.

IFFR Talks is verder uitgebreid met een gesprek met de Deense acteur Mads Mikkelsen, die een hoofdrol speelt in de openingsfilm Riders of Justice van regisseur Anders Thomas Jensen.

Ook is er meer bekend over het februariprogramma en de kaartverkoop.
Festivaldirecteur Vanja Kaludjercic: “Met het onlineplatform als het hart van ons festival bouwt IFFR 2021 voort op onze lange geschiedenis waarin we het experiment altijd hebben omarmd. We bieden een unieke plek waar filmliefhebbers kennis kunnen maken met opkomend talent. We kijken ernaar uit onze 50ste jubileumeditie online af te trappen met een community van makers, publiek en partners. Het februariprogramma zit vol films van avontuurlijke nieuwe stemmen en gevestigde filmmakers die zeker een snaar zullen raken. Met veel enthousiasme nodigen we iedereen van harte uit om het festival in februari online te bezoeken.”

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.