compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > IFFR films te zien via Internet

IFFR films te zien via Internet

19-1-2004 ROTTERDAN - Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) introduceert vanaf woensdag 21 januari 2004 in samenwerking met KPN de 25ste Zaal Online.

Delen op facebook

Via de KPN Breedband Portal zullen tijdens het 33ste International Filmfestival van Rotterdam verschillende films van voorgaande fetivaledities op internet te bekijken zijn.

In de loop van het jaar zal KPN in samenwerking met het IFFR het aanbod van films verder uitbreiden. Door deze unieke samenwerking hebben filmliefhebbers nu de kans om altijd te beschikken over hun favoriete genre films. Andere voordelen zijn dat de films nooit uitverkocht zijn en op elk moment van de dag te bekijken zijn. De films zullen in eerste instantie alleen beschikbaar zijn voor Nederlandse consumenten en Nederlands ondertiteld zijn. De kosten zijn €2,99 per film. Voor dit bedrag kunnen consumenten 24 uur beschikken over de film.

De KPN Breedband Portal is een initiatief van KPN waar consumenten met een breedband verbinding (ADSL, kabel en glasvezel) gebruik kunnen maken van verschillende breedband diensten. Zo kunnen er onder andere gamecompetities worden gespeeld, muziek clips worden bekeken en kan er videomail worden verstuurd.

Verder heeft KPN zich verbonden aan het IFFR als partner en de Publieksprijs geadopteerd. De KPN Publieksprijs zal worden uitgereikt op zaterdag 31 januari door Medy van der Laan, staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.