compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Imagine Film Festival: openings- en slotfilm

Imagine Film Festival: openings- en slotfilm

Het Imagine Film Festival (7 tot en met 17 april) opent met de Mexicaanse SF-thriller Nuevo Orden (New Order) en sluit af met de grappige documentaire Alien on Stage. Het festival op meerdere locaties plaats vinden en online te volgen.

Still uit Nuevo Orden

Still uit Nuevo Orden

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

New Order (Nuevo orden) speelt zich af tijdens een bruiloft in de kringen van de zeer rijken, terwijl buiten een volksopstand woedt. Als een voormalige werknemer de bruiloft bezoekt met een vraag om hulp, botsen de twee werelden hard op elkaar. New Order werd op het festival van Venetië bekroond met de Zilveren Leeuw, de grote prijs van de jury.
New Order (Nuevo orden) - Michel Franco - Mexico, Frankrijk 2020 - 88m

New Order wordt later dit jaar uitgebracht door De Filmfreak.

Alien on Stage is een Britse feelgood documentaire over de amateurtheatergroep van buschauffeurs, die zich voor de jaarlijkse kerstproductie storten op Alien. Geen succes bij de lokale bevolking, maar een hit in de Londense West End. De transformatie van Ridley Scotts klassieker naar amateurtoneel is hilarisch, authentiek en ontroerend.
Alien on Stage - Lucy Harvey, Danielle Kummer - Groot-Brittannië 2020 - 86m

Over Imagine Film Festival

Imagine is het grootste filmfestival voor de fantastische — fantasy, horror en sciencefiction — film in Nederland, rode draad is de verbeelding. Het festival bestaat 36 jaar.


Links:
  1. Imagine Festival 2021
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.