compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > In China gaat een handvol bioscopen weer open

In China gaat een handvol bioscopen weer open

Enkele bioscopen zijn alweer open gegaan in China. Ze vertonen beproefde populaire Chinese films — zoals Wolf Warrior II en The Wandering Earth — om zo het publiek weer de bioscoopstoelen inde krijgen. De opgehaalde recette mogen de theaters zelf houden.

Jing Wu in The Wandering Earth © 2019 The China Film Group

Jing Wu in The Wandering Earth © 2019 The China Film Group

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De staats filmdistributiebedrijf The China Film Group verklaarde dat naast Wolf Warrior 2 (2017) — een vehikel voor martial-arts-expert Wu Jing om zijn kunsten te tonen, een kruising tussen Stallone- en van Damme-films, werd in 2018 de best bezochte Chinese film ooit — en The Wandering Earth (2019) — een patriottische Sci-Fi film die de eerdere bezoekersrecord van 2018 verbrak — ook Wolf Totem (2015) te zien zal zijn. Zeer binnenkort komen ook enkele buitenlandse titels bij zoals de Oscarwinnaar Green Book, A Dog's Purpose en de Libanese filmhuishit Capharnaüm (2019).

Het experiment behelst dat de bioscopen de recette kunnen houden en zelf kunnen bepalen of ze kaartjes goedkoper aanbieden of onder deals bedenken om het publiek weer warm te maken voor een bioscoopbezoek.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.