compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Incredible Hulk toont spierballen in box office VS

Incredible Hulk toont spierballen in box office VS

Ang Lee's Hulk opende in 2003 beter

Met een openingsopbrengst van 54,5 miljoen dollar is The Incredible Hulk met overtuigende cijfers de Amerikaanse box office binnengekomen. De film van Louis Leterrier bleef Kung Fu Panda en The Happening voor.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De opbrengst van The Incredible Hulk is het hoogste bedrag in het vaderdagweekend sinds Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. De stripverfilming van Louis Leterrier (The Transporter, Unleashed) met Edward Norton in de hoofdrol staat daarmee overtuigend op de eerste plaats. Ang Lee's Hulk opende in 2003 echter beter met een weekendopbrengst van ruim 62 miljoen dollar.

De Amerikaanse bioscopen draaiden een goed weekend. Kung Fu Panda en The Happening haalden beide meer dan 30 miljoen dollar binnen en staan op respectievelijk een tweede en derde plek in de Amerikaanse box office.

De kaskrakers "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" en Iron Man zijn alweer op hun retour. 'Indy' staat na 4 weken op een vijfde plaats. Het in Europa tegenvallende Iron Man staat na 7 weken op een zevende plaats. Beide films brachten in Amerika al bijna 300 miljoen dollar op.

Box Office VS
1. The Incredible Hulk
2. Kung Fu Panda
3. The Happening
4. You Don't Mess with the Zohan
5. "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"
6. Sex and the City
7. Iron Man
8. The Strangers
9. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
10. What Happens In Vegas


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.