compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Interview Jason Blum over MA
Eye witness report

Interview Jason Blum over MA

Producent Jason Blum was kort voor de première van zijn nieuwste film MA in Nederland voor promotie. BiosAgenda interviewde Blum over de film MA en over hoe hij kwaliteitsfilms maakt met een micro-begroting.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Over de film. Als je niet vloekt. Nooit naar boven gaat. En haar Ma noemt, dan mag je van Ma (Octavia Spencer) alles in haar kelder. Toch vermoeden enkele tieners een sinister plan.

Over Jason Blum. Blum maakte naam met de film Paranormal Activity (2007) en richtte kort daarna Blumhouse Productions op. Een productiehuis die films maakt — meestal horrorfilms — die kwalitatief van hoog niveau zijn met een — naar Hollywood maatstaven — zeer bescheiden begroting. De films hebben meestal een sterk gegeven en waar zij vervolgens steeds weer nieuwe delen aan het verhaal toevoegen. Zo is de film Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) de vijfde incarnatie van de eerste.

De laatste jaren zijn ook succesvol actief in andere genres, wat hun zelfs Oscars opleverden drie voor Oscars voor Whiplash (2014), één voor Get Out (2017) en één voor BlacKkKlansman (2018).

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.