compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Invasie verkocht aan meerdere landen

Invasie verkocht aan meerdere landen

Nog voor Nederlandse bioscooprelease

De actiefilm Invasie is nu al verkocht aan meerdere landen en wordt ook ook uitgebracht in Amerika, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, Spanje, Italië, Polen en Duitsland. Regisseur Bobby Boermans boekte eerder internationale successen met de tv- series Mocro Maffia en Het Gouden Uur.

Invasie verkocht aan meerdere landen

Invasie verkocht aan meerdere landen

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Storytellers en Boermans werkten eerder samen met de Koninklijke Luchtmacht aan de serie Hoogvliegers. De film Invasie werd in samenwerking met Koninklijke Marine gemaakt die de opnames logistiek en materieel ondersteunde.

Studio Canal vertoonde Invasie tijdens de European Film Market in Berlijn waar de film enthousiast werd ontvangen en waar meerdere deals uit voortvloeiden.

OVER DE FILM
Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie.

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.

Hoofdrollen: Tarikh Janssen, Jasha Rudge, Ortál Vriend, Gijs Blom, Gijs Scholten van Aschat, Raymond Thiry en Fedja van Huêt.

OVER DE MAKERS
Philip Delmaar en Lucas de Waard schreven het scenario, naar een idee van Errol Nayci (Storytellers). De film is tot stand gekomen door bijdragen van het Abraham Tuschinski Fonds en de Netherlands Film Production Incentive. Dutch FilmWorks brengt de film 11 april in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.