compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Mary Poppins Returns - Film van de week
MENU
Home > Filmnieuws > Jack Wouterse en Chris Zegers in Kameleonfilm

Jack Wouterse en Chris Zegers in Kameleonfilm

8-7-2004 LEEUWARDEN - De acteurs Jack Wouterse, Joost Buitenweg, Chris Zegers en Hidde Maas spelen een rol in de nieuwe Kameleonfilm, die in juni 2005 uitkomt. Dat heeft regisseur Steven de Jong woensdag bekendgemaakt.

Delen op facebook

De Jong, zelf ook in actie als vader Klinkhamer, is erg tevreden met de nieuwe namen in zijn cast. ''Iedereen die ik boven aan mijn lijstje had staan voor de verschillende rollen, wilde meteen meewerken. Ik ben een heel gelukkig mens'', aldus De Jong.

Chris Zegers kruipt in de huid van de eenvoudige schipper Tjeerd. Hidde Maas speelt Klompsma, een grootgrondbezitter in Lenten. Jack Wouters gaat Piet Haan vertolken, een aannemer die in de film een snelweg en een villawijk in het dorpje wil aanleggen. Joost Buitenweg zal paardenfokker Hornstra gaan spelen.

Net als in De Schippers van de Kameleon spelen de tweeling Jos en Koen van der Donk respectievelijk Sietse en Hielke Klinkhamer. Maarten Spanjer neemt de rol van Gerben waar, Joep Sertons is de dokter in Lenten en Dominique van Vliet maakt wederom haar opwachting als moeder Klinkhamer.

In "De Kameleon 2" wil een aannemer een snelweg en een villawijk in het dorp Lenten aanleggen. Dat betekent onder meer de sloop van het huis van Marieke, de vriendin van Sietse en Hielke. De tweeling probeert dat op alle manieren te voorkomen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.