compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Jackman getipt als 007

Jackman getipt als 007

Opvolger Pierce Brosnan onderwerp van speculaties

20-1-2005 LONDEN - De Engelse bookmakers Ladborkes en William Hill noemen Hugh Jackman als favoriet voor de opvolging van de huidige James Bond.

Delen op facebook

Voor de rol van de charmante geheim agent staan de acteurs in de rol. Naast Jackman worden Ewan McGregor (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), Colin Farrell (Alexander) en Clive Owen (Closer) als kanshebbers genoemd.
Rond de volgende Bond-film, die op dit moment eenvoudigweg "James Bond 21" genoemd wordt, is nogal wat commotie ontstaan. Studio MGM is verwikkeld in een overname, die de productie al behoorlijk vertraagd. Daarnaast is de studio in een dispuut verwikkeld met de Broccoli familie over wie de volgende James Bond wordt.
De bookmakers houden het voorlopig op Hugh Jackman. Hij zal het druk krijgen. Jackman is op dit moment bezig met scifi-drama The Fountain en heeft nog "X-men 3" en animatiefilm Flushed Away op zijn lijstje staan.
John Cleese en Judi Dench zijn tot nu toe de enige twee acteurs die bekend zijn voor "James Bond 21". Zij zullen de rollen van Q en M vervullen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.